UUSIMMAT TIEDOT: Koronavirus (COVID-19) tässä

HUVITTELUA

VUODEN YMPÄRI

Kanariansaarilla voit pitää hauskaa koko vuorokauden ympäri. Kun aurinko on väistynyt tuikkivan tähtitaivaan tieltä, voit valita monista erilaisista paikallisista yöllisistä riennoista, jotka tarjoavat unohtumattomia kokemuksia.

Voit nauttia täysin siemauksin taianomaisista öistä myös ulkona. Saarilla vallitsee ympäri vuoden leuto ilmanala, joka houkuttelee sinua keskustelemaan terassilla, ihailemaan romanttista maisemaa, tanssimaan aamunkoittoon asti, tutustumaan uusiin ihmisiin ja rentoutumaan…
Tervetuloa huvittelun paratiisiin.
ALOITA
/ HERKULLISELLA
ILLALLISELLA...
Mikä olisikaan paras tapa aloittaa ilta kuin herkullinen illallinen? Kanariansaarilla on laaja valikoima eri maiden ruokakulttuureita edustavia ravintoloita, joiden kuuluisien kokkimestareiden reseptit saavat veden herahtamaan kielellesi. Jotkin ravintolat on palkittu Michelin-tähdellä. Saarilla on myös kanariansaarelaisia perinteisiä ruokalajeja ja laadukkaita paikallisia tuotteita tarjoavia ravintoloita.
Katso ravintolat
JATKA LASILLISEN
/
ÄÄRESSÄ
ULKOILMATERASSILLA…
Hyvä musiikki ja ilmapiiri, upeat maisemat. Ilta Kanariansaarella on vasta aluillaan. Istahda herkullisen illallisen jälkeen ensimmäiselle lasilliselle ulkoilmaterassille rauhallisen musiikin soidessa taustalla tarkkailemaan yhtä Euroopan tähtirikkainta taivasta. Löydät täältä kaikkeen makuun ja tyyliin sopivaa viihdeantia: voit nauttia illasta hotellin terassilla, kävellä meren äärellä tai tanssia diskossa.
YMPÄRIVUOROKAUTISTA
/ VIIHDETTÄ
Illan edetessä vaihtoehtojen määrä vain lisääntyy. Kanariansaarilla on monia klubeja ja diskoja, joihin on viime vuosina kutsuttu esiintymään tämän hetken suosituimpia tiskijukkia. Lisäksi hyvä ilmasto ja jatkuvasti tasaiset matkailijamäärät takaavat sen, että diskot ovat aina täynnä hyörinää ja sykettä. Joidenkin diskojen tanssilattiat sijaitsevat ulkoilmassa.

Jos dance-musiikki ei ole sinun makuusi, löydät myös perinteisempiä tyylejä tarjoavia tanssipaikkoja tai jazzklubeja.
Euroopan
/
pienimmät
verot
Muusta maasta eroavan verojärjestelmänsä ansiosta Kanariansaarten valmistevero on vain 7 %. Tämä vero on paljon pienempi kuin muualla Euroopassa, joten voit ostaa lähes kaikkia tuotteita myös halvemmalla.