UUSIMMAT TIEDOT: Koronavirus (COVID-19) tässä

Spa by Clarins Gran Meliá Palacio de Isora

Spa by Clarins - Tenerife
Spa by Clarins - Tenerife
Spa by Clarins - Tenerife
Spa by Clarins - Tenerife
Spa by Clarins - Tenerife
Spa by Clarins - Tenerife

Ylellinen spa Hotel Gran Melia Palacio de Isorassa

Viileät kevyesti hajustetut pyyhkeet ja ulkoilmakylvyt, joita ruusun terälehdet, aromaattiset uutteet sekä Natura Bissén tuotteet täydentävät. Tässä vain yksi esimerkki hemmottelevista hoidoista, joista YHI Span asiakkaat voivat nauttia. Tämä upea hyvinvointi- ja kauneuskeskus sijaitsee ylellisessä Gran Meliá Palacio de Isora -hotellissa eteläisellä Teneriffalla. Siellä on 2 000 neliömetrin kokoinen suorakulmainen lämmitetty allas, joka kylpee luonnonvalossa ja joka on ainutlaatuisuudessaan samaa tasoa itse lomakeskuksen kanssa.

Rentoudu vesihoitokeskuksessa

YHI Span moderni ja luova kädenjälki näkyy sen kaikissa tiloissa ja erityisesti rentoutumishuoneissa, joissa on viimeisintä mallia olevat vuoteet ja pehmeä valaistus. Sama voidaan sanoa vesihoitokeskuksesta, jossa on saunoja, väriterapiasuihkuja, ulkomökkejä ja Zen-tila, jossa tunnin mittainen rentoutumiskierros päättyy. Hoidon valinta ei ole helppoa laajan valikoiman vuoksi. Yksi erittäin suosittu hoito on kuitenkin Ready for Sun, joka ravitsee ihoa ja valmistaa sen auringonottoon. Hoidon avulla saat täydellisen rusketuksen.

Isla Tenerife

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

MENE WEB-SIVUSTOLLE

LÖYDÄ