UUSIMMAT TIEDOT: Koronavirus (COVID-19) tässä

Abama Spa

Abama Spa, Spat ja talassoterapiakeskukset Teneriffalla

Sviittejä siirtomaa- tai safariteemalla pariskunnille

Eteläisellä Teneriffalla Guía de Isorassa sijaitseva Abama Golf & Spa Resort tarjoaa monia eksoottisia spa-hoitoja. Saatavilla on esimerkiksi ihania hierontahoitoja itämaisessa huvimajassa, joka sijaitsee kauniissa puutarhassa vesiputousten äärellä. Nämä upeat puitteet kelpaisivat elokuvan kuvauspaikaksi. Pariskunnille tarjottavat hoidot ovat myös erittäin suosittuja, ja niitä on saatavilla ylellisissä Safari- and Colonial -sviiteissä, joissa on höyrysuihkut. Saatavilla on niin ikään erityismenu. Seesteinen tunnelmatässä kolmekerroksisessa 2 500 neliömetrin upeassa lomakeskuksessa tuo mieleen Kaukoidän. Se tarjoaa 10 hoitohuonetta.

Lämpimät altaat ja Abama Total Wellness

Lähes veistoksellinen kukanmuotoinen vesiterapia-allas, jossa on pehmeä vaihtuva neonvalaistus, vangitsee katseen allasalueella. Lumimaja, joka on saanut vaikutteita roomalaisista kylpylöistä, kuuluu myös span helmiin. Lumimajapalveluita on saatavilla vähänlaisesti Euroopassa. Span ylpeyksiin kuuluu myös tila, jossa on lämmitetyt keraamiset lepotuolit ja jossa soitetaan rentouttavaa taustamusiikkia. Spa tarjoaa myös henkilökohtaisten kunto-ohjaajien suunnittelemia kunto-ohjelmia kuntosalia käyttäville asiakkaille sekä laajan hoito-ohjelman, mukaan lukien Abama Total Wellness -ohjelma. Kyseinen ohjelma sisältää räätälöityjä ehdotuksia, joiden avulla asiakkaita pyritään tukemaan heidän yleisen hyvinvointinsa edistämisessä.

Isla Tenerife

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

MENE WEB-SIVUSTOLLE

LÖYDÄ