UUSIMMAT TIEDOT: Koronavirus (COVID-19) tässä

Todelliset

polut

Taianomaista kävelyretkeä Kanariansaarten luonnossa on vaikea sanoin kuvata. Pääset vain kävellen tutkimattomalta näyttäviin paikkoihin, joissa voit nauttia hiljaisuuden rauhasta, rentoutua ja tuntea energian virtaavan suoniisi.

Kanariansaarten pinnanmuodostuksella on geologista arvoa. Kun kuljet saarten poluilla, kohtaat viidakkomaisemia, hienosta hiekasta muodostuneita dyynejä ja vulkaanisia jyrkkiä kallioita. Sukellat suojeltuun ympäristöön, jonka biologinen monimuotoisuus on hämmästyttävä, ja näet värejä, joiden uskoit jo painuneen unholaan. Koet elämyksiä, joita kokivat vain saaren ensimmäiset asukkaat.

Saarilla on valtavasti ammattilaisten suunnittelemia merkittyjä ja homologoituja reittejä, jotka tarjoavat upeita kokemuksia kaikentasoisille kävelyn harrastajille.

Suojellut polut

Kanariansaarten useat polut sijaitsevat kansallispuistoissa ja UNESCON maailman luontoperintökohteiksi julistamilla alueilla. Kävelyretket antavatkin sinulle ainutlaatuisen tilaisuuden tutustua Maapallon upeaan perintöön.

Tuhatvuotinen laurisilva

Laurisilva on ehkä yksi luonnon arvokkaimmista menneisyyden jäänteistä. Sen alkuperä ulottuu miljoonien vuosien taakse, ja Kanariansaaret on yksi harvoista paikoista maailmassa, joissa voit vielä nähdä laurisilvaa.

Monipuoliset maisemat

Saarten pinnanmuodostus on hyvin erikoinen, ja kävelyretket vievät sinut monien erilaisten maisemien läpi: jyrkät kalliot, metsät, tulivuoret jne.

Näkymät korkealta

Reittien korkeusasteet vaihtelevat suuresti saarten erikoisen pinnanmuodostuksen vuoksi, ja voit pysähtyä kävelyn lomassa hengähtämään ja ihailemaan korkealta avautuvia upeita näkymiä.

Maantieteellinen
Monimutoisuus
Kävelypolut

Kiipeäminen Teidelle

Teneriffan saari

Teneriffan saaren keskellä sijaitsevaa Teiden kansallispuistoa halkovat monet polut, joiden joukossa on tulivuoren huipulle johtava reitti. Kanariansaarten korkeimmalle paikalle vievä retki on trekking-harrastajien ehdoton suosikki.

Teneriffa

Ruta de la Plata 

Gran Canarian saari

Ruta de la Plata kulkee Gran Canarian muinaisten asukkaiden käyttämää entistä karjatietä pitkin. Polku kiemurtelee biologisesti arvokkaiden jyrkkien kallioiden läpi männikköjen, matalien vihmakukkuloiden, kuningatarneidonkielten ja villakkojen keskellä.

Gran Canaria

Los Gracioseros

Lanzaroten saari

Tämä reitti kulkee entisellä tiellä, jota La Graciosan asukkaat käyttivät päästäkseen Lanzaroten saarelle. 4,5 kilometrin pituinen polku kulkee Famaran jyrkkien kallioiden kautta Ríon kapeikkoon, ja voit sen aikana tutustua alueen kasvistoon ja eläimiin.

Lanzarote

Lobosin Pikkusaari

Fuerteventuran saari

Lobosin polulle pääsee vain veneellä Corralejon satamasta. Lobosin pikkusaari on yksi Kanariansaarten parhaiten säilyneistä paikoista. Reitti kiertää pikkusaaren ympäri satamalaiturista Martiñon majakalle asti.

Fuerteventura

Caldera de Taburiente

La Palman saari

Caldera de Taburienten kansallispuisto tarjoaa monia mahdollisuuksia kaikentasoille trekking-harrastajille. Angustiasin notko, Pino de la Virgen, Cumbrecita, Bejenadon huippu... epäilemättä vaivan arvoinen reitti!

La Palma

Bajada de Jinama

El Hierron saari

Camino de Jinaman polulla on suuria korkeusvaihteluja koko reitin ajan. Reitti kulkee pitkin historiallista päätietä El Golfon huipulle. Sen varrella on monia geologisesti arvokkaita luonnonmuodostelmia ja kiinnostavia kasveja.

El Hierro

Contadero – Cedro

La Gomeran saari

La Gomeran sydämessä kulkevaa reittiä reunustavat erilaiset Garajonayn kotoperäiset puut, kuten makaronesianavokado, laakeri ja lehmus. Polku päättyy erakkomajalle, jonka erikoiseen historiaan kannattaa tutustua.

La Gomera
/
Polkuja
kaikentasoisille

Perustaso

Reitit vievät arvokkaiden luontokohteiden läpi, ja voit nähdä ne aivan uudessa valossa. Ne on tarkoitettu niille kävelijöille, jotka haluavat nauttia kaikessa rauhassa alueen maisemista.

Keskitaso

Polut ovat pidempiä ja hieman vaikeampia, pinnanmuodoltaan epätasaisempia, ja kulkevat erilaisten maisemien läpi. Voit jo yhdellä kävelyretkellä saada kuvan saaren monimuotoisuudesta.

edistyksellinen

Pidemmät ja vaikeammat reitit halkovat erilaisia maisemia, ja polkujen pinnanmuodot vaihtelevat suuresti. Voit näin yhdellä ainoalla retkellä nähdä hyvin monenlaisia maisemia.