UUSIMMAT TIEDOT: Koronavirus (COVID-19) tässä
/

Kaikkea

Kaikille

Vuosittain miljoonat matkailijat kaikkialta maailmasta vierailevat Kanariansaarilla, jotka houkuttelevat monipuolisella tarjonnallaan: voit rentoutua rannalla, pelata golfia, surffata aalloilla, sukeltaa mereen, purjehtia, käyskennellä luonnossa jne. Vaikka vierailijat tulevat tänne erilaisista syistä, suurin osa heistä ostaa saarilta mukaansa jotakin.

Jokainen löytää Kanariansaarten monista kaupoista omaan makuun ja kukkaroon sopivia ostoksia. Voit kierrellä markkinoilla, viettää iltapäivän ostoskeskuksessa tai tutustua tyypillisiin kanariansaarelaisiin tuotteisiin perinteisissä myymälöissä.
EUROOPAN
PIENIMMÄT
VEROT
Muusta maasta eroavan verojärjestelmänsä ansiosta Kanariansaarten valmistevero on vain 7 %. Tämä vero on paljon pienempi kuin muualla Euroopassa, joten voit nauttia lähes kaikista vapaa-ajan palveluista myös halvemmalla.
/
Ulkoilmamarkkinat
ULKOILMATERASSILLA…
Päivät ovat Kanariansaarilla pitkiä ja leutoja ympäri vuoden. Sen vuoksi kaikilla saarilla järjestetään lukuisia ulkoilmamarkkinoita, yleensä tiettyinä päivinä kuukaudessa. Monilla niistä myydään käsityötuotteita, erilaisia herkkuja, antiikkiesineitä ja toisinaan myös kodinkoneita tai käytettyjä huonekaluja. Vaikka pääasiallisena tarkoituksena eivät olisikaan ostokset, voit markkinavierailuilla tutustua myös erilaisiin kyliin tai kaupunginosiin.
Markkinat
/
Ostosalueet Ja
Ostokset
Vain Kanariansaarilla voit tehdä ostoksia merkkituotemyymälöissä tai luksuskaupoissa parin metrin päässä paratiisimaisesta ympäristöstä. Kaupunkien keskustojen pääkaduilla on etenkin uusinta muotia tarjoavia vaatekauppoja,,hajuvesi- ja koruliikkeitä sekä muita erilaisia kauppoja, jotka luovat rennon ilmapiirin.

Kanariansaarilla on lisäksi suuria ja moderneja alueita, joilla on elokuvateattereita, leikkipuistoja, ravintoloita, virkistysalueita ja paras valikoima kansallisia ja kansainvälisiä merkkejä. Voit näin nauttia samaan aikaan sekä muodista että viihteestä.
Ostosalueet
/
Kanariansaarelaiset
Tuotteet
Muista ostaa mukaasi matkamuisto Kanariansaarilta. Miksipä et ostaisi saarilla tehtyä tuotetta yllätystuliaiseksi, tai sitten itseäsi varten.

Aloe veraa sisältävät kosmetiikkatuotteet

Kanariansaarilta saatavan aloe veran laatu on ainutlaatuinen saarten ilmasto-olosuhteiden sekä ympäristöä säästävän ja kemikaaleja karttavan maatalouden ansiosta.

Bañadores Lenita & XTG

Tämä on Kanariansaarten rannoilla useimmiten näkyvä uimavaatemerkki. Lenita Burmanyn ja Luis Mentadon suunnittelemat mallit ovat rentoja, rohkeita ja erottuvat joukosta.

Kanariansaarelaiset käsityötuotteet

Viehättävät kanariansaarelaiset soljet tai sombrerot ovat hyvä esimerkki Kanariansaarten perinteistä ja kulttuurista.

Gourmet-tuotteet

Kanariansaarilta löytyy monia laadukkaita perinteisiä gastronomiatuotteita, kuten Ron Arehucas ja Blat-vodka, jota pidetään maailman laimentamattomimpana.

La Palman sikarit

Käsin valmistettuja La Palman sikareita pidetään kuubalaisten sikareiden ohella maailman parhaimpina.

Kansallinen taide

Hyvänä esimerkkinä kanariansaarelaisesta taiteesta ovat César Manriquen litografiat tai Néstor Martín-Fernández de la Torren maalaukset.