UUSIMMAT TIEDOT: Koronavirus (COVID-19) tässä

Seitsemän saarta, joihin rakastua

Jos on paikka, jossa vaikuttaa olevan romantiikkaa ilmassa, se on Kanariansaaret. Paratiisillisia saaria, joilla kävellä käsikkäin, puhdas ja kirkas taivas, jonka alle asettua tutkailemaan tähtiä, rehevä luonto, johon kadota… Seitsemän lumoavaa saarta, jotka voitte löytää yhdessä ja joilla tunnette olevanne maailman kaksi tärkeintä ihmistä.

Tulitpa viettämään häitäsi tai kuherruskuukauttasi, tarjolla on paljon alan asiantuntijoita jotta kaikki sujuu niin kuin olet aina haaveillut. Ja kaikki tämä ilmastossa, jossa on yli 300 aurinkoista päivää vuodessa ja keskilämpötila noin 23 ºC, mikä takaa sinulle unohtumattomat muistot.

/
HÄÄILMASTO

Sää on aina tärkeimpiä huomioon otettavia tekijöitä häitä järjestettäessä. Ottaen huomioon, että Kanariansaarilla on maailman parhaana pidetty ilmasto, jos päätät viettää häitäsi saarilla, sinun tarvitsee huolehtia vain yksityiskohdista. Niitä varten on laaja ammattimainen infrastruktuuri, johon kuuluvat juhlatilat, kaikkien luokkien hotellit, parhaat valokuvaajat ja kaiken tyyppisten keittiöiden ateriapalvelut. Tai jos haluat mieluummin jättää kaiken kokeneen ammattilaisen käsiin, käytettävissä on valikoima kansainvälisiä wedding plannereita, jotka huolehtivat kaikesta tarpeellisesta, jotta tuo päivä olisi niin kuin olet aina haaveillut.

/
UNOHTUMATON
KUHERRUSKUUKAUSI

Kuherruskuukaudesta tai vain pakomatkasta kahdestaan Kanariansaarille voi tulla unelmamatka. Vain täällä voitte kadota neitseelliselle rannalle kaukana kaikesta, kävellä romanttisilla luontoalueilla ja rentoutua kylpylässä ennen lähtöä illastamaan viehättävässä ravintolassa tai ottamaan lasillisen terassilla Euroopan kirkkaimman taivaan alla.

Saaret tarjoavat myös paljon toimintoja viihtymiseen yhdessä: purjehdus, sukeltaminen, valaiden katselu läheltä… Tai voitte vain nauttia toistenne läheisyydestä jossakin monista viehättävistä tai vain aikuisille tarkoitetuista majoituspaikoista, joita on lähes kaikilla saarilla.

/
KYLLÄ, HALUAN
KANARIANSAARILLE

Jos olet jo päättänyt viettää hääsi tai kuherruskuukautesi Kanariansaarilla, käy osoitteessa tahdonkanariansaaret.com. Sivustolla on laaja hakemisto alan ammattilaisista ja muita ideoita ja ehdotuksia romanttisen oleskelusi järjestämiseksi.
Mene osoitteeseen tahdonkanariansaaret.com