UUSIMMAT TIEDOT: Koronavirus (COVID-19) tässä

Saarelta toiselle liiku saaristossa

Valitse saari, josta haluat lähteä matkaan

La Palma El Hierro La Gomera Tenerife Gran Canaria Fuerteventura Lanzarote La Palma El Hierro La Gomera Tenerife Gran Canaria Fuerteventura Lanzarote

Valitse saari, josta haluat lähteä matkaan

VALITSE SAARI, JOLLE HALUAT MATKUSTAA

Kanariansaaret tarjoavat sinulle useita vaihtoehtoja saariin tutustumiseen, ja voit matkustaa saarten välillä nopeasti ja helposti. Jokaisella saarella on lentokenttä ja satama, joiden kautta eri yhtiöt tarjoavat hyvän valikoiman kulkureittejä. Lisäksi etäisyydet ovat niin lyhyet, että liikkuminen paikasta toiseen on nopeaa.

By plane

Kanariansaarilla on 8 lentokenttää, jotka yhdistävät kaikki saaret toisiinsa. Lentoaika on aina alle tunnin, ja päivässä on useita lentoja.

Voit varata matkasi seuraavilta yhtiöiltä:

By boat

Saarten välillä liikkumiseen laiva on yleensä edullisin vaihtoehto. Lisäksi voit ihailla ikkunasta maisemia, joissa näkyy usein delfiinejä ja muita lajeja. Eri yhtiöt tarjoavat reittejä, joita pitkin voit kulkea saarelta toiselle helposti ja edullisesti. Voit tutustua saaristoon myös risteilijän kyydissä.

Excursions

Järjestetyt laiva- tai purjeveneretket ovat yksi tapa käydä naapurisaarilla. Ne tarjoavat mahdollisuuden tutustua uusiin paikkoihin yhden päivän aikana, ilman yöpymistä.

Retket saarten välillä