UUSIMMAT TIEDOT: Koronavirus (COVID-19) tässä

Valtameri on ollut pääosassa koko matkan ajan, mutta nyt laiva on vihdoin tulossa maihin.

Mikä tuo tuolla kaukaisuudessa
näkyvä on?

Aivan, saaria näkyvissä…ne ovat

Kanariansaaret

Aiotko matkustaa Kanariansaarille risteilylaivalla?

Jos risteilylaivasi pysähtyy joillakin Kanariansaarista, voit hyödyntää matkaasi entistä paremmin, sillä voit nauttia erilaisista maisemista ja aktiviteeteista hyvin lähellä toisiaan pienellä alueella.

Nauti Kanariansaarten ilmastosta uimarannalla, kaupungissa tai rehevässä luontoympäristössä.

Unohtumaton risteilyetappi

Kuljeskele tulivuoren rinteillä, seuraa Kolumbuksen jalanjälkiä, käy uimassa loputtomilla uimarannoilla, nauti maailman parhaasta ilmastosta, maistele juustoja ja viiniä merelle tähyillen, naura sydämesi kyllyydestä, tutustu Manriquen tuotantoon, kuljeskele pienillä kujilla, saavuta taas yhteys luontoon...

1

Mikä on sinunvalintasi?

Rauhallinen päivä kultaisella hiekkarannalla loikoillen? Kiihkeä ostospäivä? Olipa vierailupäiväsi millainen hyvänsä, voit olla varma siitä, että pääset nauttimaan maailman parhaasta ilmastosta, sillä Kanariansaarilla keskilämpötila on talvella 19 ºC ja kesällä 23 ºC.
2

Täydellinensuunnitelma

Saarilla on lukemattomia mahdollisuuksia ja tarjontaa toteuttaa mitkä tahansa lomasuunnitelmat - voit rentoutua, käydä uimarannalla, harrastaa patikointia, viettää aikaa perheen kanssa...luettelo on lähes loputon!
3

Ota vierailuajastakaikki irti

Monia eri aktiviteetteja järjestetään satamien lähellä. Tällä tavoin voit hyödyntää paljon paremmin lyhyttä oleskeluasi saarilla. Jos tarvitset kulkuvälineen, käytettävissä on takseja, busseja sekä vuokra-autoja ja -moottoripyöriä.
4