UUSIMMAT TIEDOT: Koronavirus (COVID-19) tässä

7 saarta 1 minuutissa

Etkö vielä tunne Kanariansaaria?
Kanariansaaret muodostuvat seitsemästä saaresta Atlantin valtamerellä, ja täällä aurinko paistaa ympäri vuoden. Lämpötilat ovat hyvin leudot: talvella keskilämpötila on 19 ºC ja kesällä 23 ºC. Kun kävelet Kanarian rannoilla tai samoilet jylhissä maisemissa, huomaat, kuinka arjen huolet ja rutiini häviävät taka-alalle. Etsitpä sitten seikkailua tai lepoa ja rauhaa, Teneriffa, Gran Canaria, Lanzarote, Fuerteventura, La Palma, La Gomera ja El Hierro takaavat virkistäviä elämyksiä.

Tulivuoriperäinen luonto

Kun ajattelet Kanariansaaria, saattaa olla, että mieleesi tulee maailman kolmanneksi korkein tulivuori Teide, mutta saarilla on myös paljon muita tulivuoriperäisiä luonnonmaisemia: mystinen tuliperäisyys on ollut jo ammoisista ajoista alkaen tyypillistä Kanarian maisemille – se on antanut näille seitsemälle saarelle niiden kauneuden ja omaleimaisen luonteen.
Kun laava kohosi maan syvyyksistä ja muodosti nämä saaret, se veisti samalla korkeita huippuja ja elämää kuhisevia kalderoita. Se muotoili upeita geometrisiä muotoja ja jyrkkiä rotkoja, piirsi kaunista rantaviivaa ja vertaansa vailla olevia merenalaisia maisemia… Toisinaan näitä oikukkaita luonnonmaisemia peittää vehreä kasvillisuus, mutta paikoittain maisemat ovat paljaita ja muistuttavat enemmänkin kuunmaisemia. Ne kaikki kuitenkin kutsuvat matkailijaa erityisellä energiallaan.

Vapaa-aika ja rentoutuminen

Kanariansaarilla on moderni hotelliverkosto, joka tarjoaa laadukkaita ja monipuolisia majoitusvaihtoehtoja. Halusitpa sitten yöpyä suuressa hotellissa merenrannalla tai pienemmässä majoituspaikassa luonnonhelmassa, erinomainen asiakaspalvelu ja kanarialaisten tunnettu vieraanvaraisuus takaavat, että palaat kotiin kuin uutena ihmisenä.

Lomasta on helppo nauttia, kun herää joka päivä lempinähtävyyksiensä vierestä: parin askeleen päässä golfkentästä, aivan metsien ja vaellusreittien tuntumassa, museoiden ja kauppakeskusten ympäröimänä…

Olipa unelmalomasi millainen tahansa, Kanariansaarilta löydät kaiken tarvitsemasi.

Turvallisuutta ja lyhyet välimatkat

Kanariansaaret ovat paratiisi vain muutaman tunnin lentomatkan päässä Euroopan suurimmista kaupungeista, joten voit jättää sateen taaksesi hetkessä ja tulla nauttimaan Kanarian auringosta. Ja koska saaret kuuluvat EU:hun, saat myös kaikki EU:n tuomat edut: laaja infrastruktuuri ja palveluverkosto, euro maksuvälineenä sekä mahdollisuus käyttää eurooppalaista sairaanhoitokorttia aina tarvittaessa.

Ainutlaatuiset maisemat

Kanariansaaret ovat biologisesti monimuotoisimpia paikkoja maailmassa. Saaria on vain seitsemän, mutta niillä on tuhansittain erilaisia maisemia: dyynejä, metsiä, tulivuoria, tähtitaivasta – ja ennen kaikkea uimarantoja. Mustia, valkoisia ja punaisia hiekkarantoja sekä luonnonvaraisia ja turistirantoja, jotka soveltuvat ihanteellisesti niin urheiluun kuin rentoutumiseenkin. Rantoja on yhteensä 256 km, ja niitä riittää joka makuun.

Elämyksiä ja värejä, jotka yllättävät. Kun näet yhden rannan, haluat nähdä ne kaikki.

Auringonottoa, retki jylhälle Teidelle, matka luontoon, golfia, teemapuistoja… Tällä saarella riittää tekemistä kaikille!

Lisätietoja

Gran Canaria on kuin miniatyyrimaanosa, jossa on Maspalomasin dyynien kaltaisten luonnonsuojelualueiden lisäksi tarjolla monenlaisia vapaa-ajanviettomahdollisuuksia ja hyvinvointipalveluita.

Lisätietoja

Lanzarote on kuin toisesta maailmasta. Vierailu Timanfayan kansallispuistossa on paras tapa tutustua kuunmaisemiin poistumatta maan kamaralta.

Lisätietoja

Valkoista hiekkaa ja turkoosinsinistä vettä. Fuerteventuran saari on yhtä rantaa päästä päähän, ja todellinen paratiisi niille, jotka rakastavat tuulta ja aaltoja.

Lisätietoja

Täällä voit nauttia tulivuorten välissä lepäävästä luonnosta ja vehreistä, esihistoriallisista metsistä maapallon kirkkaimman tähtitaivaan alla.

Lisätietoja

Täällä tiheät, ikivanhat metsät kohoavat mustien hiekkarantojen ja syvien rotkojen vieressä. Tämä on legendaarinen ja maaginen saari.

Lisätietoja

Tämä on saarista pienin ja todellinen rauhan tyyssija. Sen kirkkaissa vesissä sukeltelu on kuin uppoaisi hiljaisuuden ja kauneuden valtakuntaan.

Lisätietoja