UUSIMMAT TIEDOT: Koronavirus (COVID-19) tässä

PÄIVÄ

KANARIANSAARTEN RANNALLA

Kanariansaarilla on kilometreittäin upeita rantoja, joilla voit viettää koko päivän perheen parissa, kävellä rantaviivaa pitkin, heittäytyä hiekalle lepäämään tai rentoutua idyllisessä maisemassa. Kanariansaarten loputtoman pitkistä rannoista voi nauttia vuoden ympäri, koska lämpötila on leuto kaikkina vuodenaikoina, taivas on pilvetön ja aurinko paistaa vuoden aikana yli 3 000 tuntia.
Tule mukaan viettämään rantapäivää!
Haluatko viettää hauskan päivän?
Lähdetään rannalle!
Kanariansaaret tarjoavat loputtomasti mahdollisuuksia rantapäivän viettoon. Sinun tarvitsee vain päättää, mitä haluat tehdä: rentoutua koskemattomalla rannalla ja karistaa mielestäsi kaikki huolet, pitää hauskaa lasten kanssa erilaisia palveluja tarjoavalla perherannalla tai vain hengähtää ja nauttia yhdestä kaikkein suosituimmasta rannasta.
Sinulla on varmasti nälkä
Pöytä on katettu!
Voit rantojen tapaan valita useista vaihtoehdoista: istahtaa ravintolaan , josta aukeavat upeat merinäkymät, ja herkutella tyypillisillä kanariansaarelaisilla ruokalajeilla, kuten sancocho-muhennos tai perunat tulisen kastikkeen kera, tai alueen kaloilla, kuten vieja tai salema. Voit myös syödä varpaat hiekassa veden äärellä. Löydät taatusti pienen rantaravintolan, jossa voit maistaa herkullisia mustekalarenkaita, paistettuja kotiloita, hiillossardiineja tai salpicón-muhennosta, ja aloittaa näin iltapäiväsi herkullisen päivällisen jälkeen.
Ja kun haluat virkistäytyä…
SUKELLA VETEEN!
Kanariansaaret tunnetaan nimenomaan puhtaista ja läpikuultavista vesistään, joiden lämpötila on tasainen vuoden ympäri (noin 20 ºC). Virkistävän uintituokion jälkeen voit myös harrastaa kaikenlaista vesiurheilua. Monilla rannoilla on lainelautailukouluja joissa voit tutustua tähän lajiin tai hioa tekniikkaasi laudalla.
Purjelautailu
Kitesurfing
VENERETKET
NÄE VALAITA
Jos haluat nähdä meren toisesta näkökulmasta, voit sukeltaa yhdessä maailman arvokkaimmista ekosysteemeistä osallistumalla sukelluskoulujen järjestämille monille sukellusretkille.
MAAGISET
AURINGONLASKUT
Auringonlasku on rennon tai vilkkaan päivän jälkeen yksi erityisistä hetkistä, joista voit nauttia rannalla. Voit kävellä pitkin rantaviivaa tai vain istahtaa ihailemaan merta ja katsella, kuinka aurinko katoaa hitaasti horisontin taakse.

Kanariansaarten auringonlaskut ovat siitä erikoisia, että kun aurinko sulautuu veteen, veden pinnalle ilmestyy kimaltelevia ja välkehtiviä oransseja pisteitä.

Täydellinen loppu täydelliselle rantapäivälle.