UUSIMMAT TIEDOT: Koronavirus (COVID-19) tässä

Suuri seikkailu yhdessä

Kanariansaarilla jokainen päivä voi sisältää hämmästyttävän seikkailun. Saarten vehreä kasvusto, rannat, tulivuoret, dyynit, vuoret ja elämää kuhisevat vedet tekevät niistä ihanteellisen paikan yhteiseen perheseikkailuun. Saarilla vallitsee ainaisen leuto lämpötila, ja päivät ovat pitkiä ja aurinkoisia. Voit siten tulla perhelomalle kaikkina koulujen loma-aikoina.

Retket dyyneillä kamelin selässä, yhteinen purjehdusmatka valaita tapaamaan, kävelyretket luonnossa, koko päivän kestävät rantaleikit, tähtien tarkkailu… Kanariansaarilla on valtavasti erilaisia aktiviteetteja, jotka tekevät perhematkasta unohtumattoman kokemuksen.
Visita www.empiezalaaventura.com con tus hijos y comienza a preparar el viaje junto a tus hijos. Diviértete con ellos con juegos ambientados en las islas, imprime muñecos recortables o descarga un cuento personalizado en el que ellos se convertirán en los protagonistas. Vuestra gran aventura os espera.

/
Hauskanpitoa
pienille ja suurille
Kanariansaarilla on monia vapaa-ajan keskuksia ja nähtävyyksiä, joista perheet voivat nauttia yhdessä: kasvitieteellisiä puutarhoja ja muita eksoottisia paikkoja, joissa tutustut saarten kasveihin, eläintarhoja ja akvaarioita, joissa eläimiä rakastavat lapset näkevät erilaisia kaloja, vesipuistoja, joissa on huimaavia liukumäkiä rohkeimmille ja hauskoja vesileikkejä kaikille sekä paljon muita paikkoja, joissa voit viettää ikimuistoisia hetkiä perheen kanssa. Monista vaihtoehdoista on vaikea valita.
Eläintarhat
Vapaa-ajan puistot
/
PÄIVÄ
perheen kanssa
Päivä rannalla perheen kanssa on paras tapa ilahduttaa ketä tahansa lasta. Jatkuvat rantaleikit auringon alla, pulikointi vedessä ja voittamattomien hiekkalinnojen rakentaminen, herkullinen jäätelötuokio palmun varjossa… Suurin osa Kanariansaarten rannoista soveltuu hyvin perheille, ja niissä on kaikki tarvittavat välineistöt, myös ensiapupalvelut tarvittaessa.
Lapsille sopivat rannat
/
Kävelyretket
luonnossa
Paras ja hauskin tapa nauttia Kanariansaarten monipuolisesta ja ainutlaatuisesta maisemasta on käyskennellä pitkin sen lukuisia polkuja myös perheen kanssa. Nämä taianomaiset vanhat polut kulkevat erilaisten luonnonympäristöjen halki. Polut ovat usein lyhyitä, hyvin helppokulkuisia ja turvallisia. Saarten luontorikkaus on niin valtava, että moniin paikkoihin on helppo päästä maisemia ihailemaan.

Seitsemällä saarella on polkuja, jotka soveltuvat vaikeustasoltaan myös perheen pienimmille. Tällaisia polkuja ovat esimerkiksi seuraavat:
/
Turvallinen ja
ympäristö
Kanariansaarelaiset puhuttelevat iästä riippumatta toisiaan nimellä “mi niño” tai “mi niña”. Päätös matkustaa lasten kanssa Kanariansaarille on hyvin helppo, koska se tunnetaan rauhallisena ja turvallisena matkakohteena. Kanariansaarilla on lukuisia hotelleja, huoneistoja ja matkailupalveluja. Euroopan unioniin kuuluvalla alueella noudatetaan eurooppalaisia standardeja, ja matkailijat voivat nauttiahyvin kehittyneestä saniteettijärjestelmästä ja monipuolisista ammattimaisista hätäpalveluista. Lisäksi kanariansaarelaisten lapsirakkaus ratkaisee lopuksi kaikki mahdolliset vaikeudet ja ongelmat.