UUSIMMAT TIEDOT: Koronavirus (COVID-19) tässä

Fuencalienten suolakentät

Fuencalienten suolakentät, La Palman nähtävyydet

La Palman suolakentät

La Palman saaren eteläosassa on kiehtovia suolakenttiä, jotka on julistettu tieteellisesti kiinnostavaksi kohteeksi, sillä monet muuttolinnut pysähtyvät alueella. Nähtävyys on yksi La Palman suosituimmista. Maaperä, ilma ja vesi ovat yhdessä muodostaneet Fuencalienten suolakentät – se on äärimmäisen hieno kulttuurimaisema, jossa valkoinen suola, sininen meri ja musta tuliperäinen maaperä muodostavat häkellyttävän kontrastin. Luontoäidin värimaailma muodostaa suolakentistä huikean näkymän.

Fuencalienten Flor de Sal

Merivesi jää kivien ja saven muodostamaan labyrinttiin, jossa aurinko haihduttaa nesteen, jolloin jäljelle jää vain suola. Prosessin aikana värimaailma vaihtelee keltaisesta siniseen ja vaaleanpunaisen eri sävyissä. Pienet, kimaltelevat kristallit kerätään käsin ja niistä muodostetaan pieniä pyramideja, jotka ilma kuivattaa. Teemaravintola Jardín de la Salissa kerrotaan tästä tuotantoprosessista, ja voit myös ostaa sieltä laadukkaita tuotteita, kuten Flor de Sal- eli suolakukkasuolaa, joka on suolan puhtain muoto.

Isla La Palma

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

MENE WEB-SIVUSTOLLE

LÖYDÄ