UUSIMMAT TIEDOT: Koronavirus (COVID-19) tässä

Matkustaminen
Kanariansaarilletammikuussa

Lomalle tammikuussa? Aloita vuosi uudistunein voimin! Lähde kylmää karkuun ja tule nauttimaan uimarannoista, auringosta ja luonnosta, lepäämään ja keräämään voimia. Kun keskilämpötila on 19 ºC ja aurinkotunteja on päivässä 9, lomalle lähtöä ei kannata pitkään miettiä. Mitä sinä vielä viivyttelet?
Keskilämpötila
21° C

9
aurinkotuntia päivässä

Tässä kuussa
suosittelemme…

1
Vuoden
ensimmäinen
uintireissu

Kaikki eivät voi kertoa käyneensä joululomalla rannalla uimassa... Mutta täällä voit. Antaudu uimarannan turkoosinsinisen veden syleilyyn ja aloita uusi vuosi virkistynein voimin.

Vuoden ensimmäinen uimareissu tammikuun 1. päivänä on hyvin tyypillinen perinne Kanariansaarilla, ja itse asiassa Las Canterasin uimarannalla Las Palmas de Gran Canarialla järjestetään joka vuosi suosittu tapahtuma uuden vuoden alkamisen juhlistamiseksi virkistävällä uinnilla.

Suosituimmat uimarannat
Playa de Las Canateras

2
Kanariansaarten
kansainväliset
musiikki-
festivaalit

Tule nauttimaan Euroopan musiikkivuoden käynnistävästä festivaalista tammikuussa ja helmikuussa. Yli 30 vuoden aikana festivaaleista on muodostunut tärkeä klassisen musiikin kansainvälinen tapahtuma, johon osallistuu orkestereita kaikkialta maailmasta.

Lisäksi tapahtuma järjestetään eräissä saaren ainutlaatuisimmista ja tunnusmaisimmista rakennuksista: Auditorio Alfredo Kraus -auditoriossa Gran Canarialla ja Auditorio de Tenerife Adán Martín -auditoriossa (viimeksi mainittu on Santiago Calatravan suunnittelema).

Musiikkia Kanarialla
Las Palmas de Gran Canaria

3

Lataa
akkusi

Joulunajan lounaiden ja illallisten jälkeen on aika toipua runsaista aterioista ja ladata akku. Tätä varten seitsemällä saarella on lukuisia mahtavia luontoympäristöjä. Tulivuoria, paratiisinomaisia rantoja, luonnonvesialtaita, tuhatvuotisia metsiä, kansallispuistoja, kristallinkirkkaita vesiä ja puhdas ja suojeltu taivas tähtien tarkkailuun, joista voit nauttia vuoden ympäri, myös talviloman aikana.

Luonto huokuu energiaa
Lumoavia paikkoja
Luontokohteet
Tähtien tarkkailu

aurinkolasit
mukavia vaatteita
kevyt jakku