UUSIMMAT TIEDOT: Koronavirus (COVID-19) tässä

Matkustaminen
Kanariansaarillemarraskuussa

Jos matkustat Kanariansaarille marraskuussa, et edes huomaa, kuinka talvi väijyy jo aivan kulman takana. Voit nauttia kaikessa rauhassa merestä, hiekasta ja pilvettömästä taivaasta - täydellinen kohde tähtitieteen harrastajille - aivan kuin minä tahansa muuna vuodenaikana.
Keskilämpötila
24° C

9
aurinkotuntia
päivässä

Tässä kuussa
suosittelemme…

1
Astu
laudalle

Nyt on suurien aaltojen aika ja samalla kaikkein paras mahdollinen hetki surffailla kristallinkirkkaissa vesissä. Heittäydy rohkeasti aaltoilevan meren haasteisiin, tai aloita marraskuun lomamatkalla uuden taidon oppiminen ohjaajan opastuksella. Sinun ei edes tarvitse tuoda omaa lautaa mukanasi! Saarilla on lukemattomia palveluita tämän urheilulajin harrastajille, myös välineiden vuokrauspisteitä. Jos saarilla jotain riittää aivan liiaksi asti, se on juuri surffausmaailma!

Surffaus
Bodyboard-lautailu
Koulut

2
Tutustu
Kanarian erivärisiin
hiekkaran-
toihin

Kävelyllä hiekkarannalla...marraskuun lomamatkalla? Totta kai! Eikä pelkästään kävelyllä, marraskuussa voi myös käydä virkistävällä uinnilla ja nauttia auringosta maailman parhaan ilmaston ansiosta. Hyödynnä oleskelusi ja löydä juuri se täydellinen hiekkaranta. Pieni mustahiekkainen rannanpoukama? Kultahiekkainen ranta, jota huuhtelevat sinistäkin sinisemmät aallot? Olipa ihannerantasi mikä hyvänsä, se odottaa sinua Kanariansaarilla. Joten muista pakata mukaan uimapuku ja aurinkovoide!

Valkohiekkaiset rannat
Vaaleahiekkaiset rannat
Punahiekkaiset rannat
Mustahiekkaiset rannat

3
Kansainväliset
leijanlennätys-
festivaalit

Joka vuoden marraskuussa El Burron uimarannalla Fuerteventuralla järjestetään tapahtuma, jossa taivas peittyy iloisin värein satojen leijojen kohotessa ilmaan. Mikset tuo mukanasi oman leijasi ja lähde mukaan värikkääseen kisaan?

Suosittelemme myös käyntiä Corralejon luonnonpuistossa, suojelualueella, jossa sijaitsevat Kanariansaarten suurimmat dyynit - pohjoisessa valkohiekkaiset valtameren rannalla, ja etelässä tulivuoren sävyiset.

Corralejon luonnonpuisto
Fuerteventura

märkäpuku
surffauslauta