UUSIMMAT TIEDOT: Koronavirus (COVID-19) tässä

Matkustaminen
KanariansaarilleMaaliskuussa

Maaliskuussa alkaa kevät, jota odotetaan innokkaasti... kaikkialla muualla maailmassa. Kanariansaarilla maaliskuu ei poikkea paljoakaan muista kuukausista, sillä täällä lämpötilat ovat aina leutoja. Näin voit viettää hauskan rantapäivän myös perinteisesti kylmimpinäkin kuukausina.
Keskilämpötila
22° C

10
aurinkotuntia päivässä

Tässä kuussa
suosittelemme…

1
Hyödynnä
hyvää säätä

Jos auringonottaminen koko päivän ei ole sinun juttusi, laita retkikengät jalkaan ja valmistaudu tutustumaan Kanariansaarten uskomattoman monipuolisiin patikointireitteihin. Vain muutaman kilometrin matkalla korkeuserot vaihtelevat suuresti, ja niiden myötä myös maisemat, eläimet ja kasvit.

Ammattilaisten suunnittelemissa kävelyreiteissä on useita eri vaikeustasoja ja ne tarjoavat loistavan tilaisuuden tutustua saarten suojeltuihin alueisiin maaliskuun lomamatkallasi.

Taianomaisia reittejä
Reittejä

2

Huvipuistot

Kuinka nopeasti päivät kuluvatkaan, kun käytät aikasi liukumalla täyttä vauhtia vesiliukumäissä, tutustut maailman suurimpaan papukaijakokoelmaan tai kuljeskelet kaukaisessa villin lännen kylässä… Tiesitkö, että Kanariansaarilla on huvipuistoja kaikkien maun mukaan? Eläintarhoja ja akvaarioita, teemapuistoja kuten Sioux City tai Angry Birds Activity Park ja vesipuistoja kuten Siam Park, joka on Euroopan suurin ja vaikuttavin.

Siam Park
Loro Parque
Angry Birds Activity Park
Maroparque
Oasis Park

3
Ja auringon
laskiessa…

Kun yö lähestyy, saamme vielä nauttia yhdestä päivän kohokohdista: uskomattoman kauniista auringonlaskusta, jota voit ihastella kävellen hiekkarannalla tai korkealta vuoristosta hyvässä seurassa.

Famaran uimarannalta Lanzarotella voit tarkkailla yhtä kaikkein kauneimmista auringonlaskuista, erityisesti jos on matalan veden aika. Ja jos olet La Restingassa(El Hierro), auringonlasku Tyyneyden mereen (Mar de las Calmas) valloittaa sydämesi varmasti.

Famaran uimaranta
La Restinga

patikointisaappaat
taskulamppu