UUSIMMAT TIEDOT: Koronavirus (COVID-19) tässä

Matkustaminen
Kanariansaarille kesäkuussa

Keskilämpötila
25° C

12
aurinkotuntia
päivässä
Suunnitteletko matkaa Kanariansaarille kesäkuussa? Täältä löydät monia ideoita kesän alkamisen juhlistamiseen. Tule tutustumaan aitoihin endeemisiin lajeihin ja nauttimaan uskomattomasta luonnosta. Vieraile pikkukylissä, joiden kadut on peitetty käsinvalmistetuilla matoilla ja nauti vuoden lyhyimmän yön juhlasta. Kaikki riippuu nyt vain sinusta.

Tässä kuussa
suosittelemme…

1
Juhannusjuhlat

Juhlista kesäpäivänseisausta taiantäytteisenä yönä. Juhlissa sytytetään rannoille kokkoja ja kylien asukkaat nauttivat juhlista ilotulitusten kera. Ja perinteen mukaan juhannusta tulee aina viettää tulen lähellä ja polttaa kaikki vanhat ja pahat asiat pois, jolloin ne puhdistuvat tulessa. Jos matkustat Gran Canarialle, siellä vietetään myös Las Palmasin kaupungin perustamisen vuosipäivää. Joten siis... juhliminen on taattua!

Las Palmas de Gran Canaria
Lomia kaikille

2
Pyhän ruumiin
päivän matot

Tällä juhlapäivällä on suuri merkitys Kanariansaarilla. Corpus Christi, Pyhän ruumiin päivänä torstaina eri kuntien kylissä kadut peitetään käsintehdyillä matoilla. Perinteen mukaan juhlakulkue kiertää kaduilla matoilla astellen. Nämä matot valmistetaan kukista, kasveista, hiekasta ja suolasta. La Orotavassa Tenerifellä tätä päivää juhlistetaan erityisen loisteliaasti, sillä tärkein matto, joka kattaa kaupungintalon aukion, valmistetaan erivärisestä tulivuoriperäisestä hiekasta, joka tuodaan suoraan Teiden kansallispuistosta. Jos olet Kanariansaarilla kesäkuussa, et voi jättää tätä juhlaa näkemättä.

Villa de la Orotava
Kansanjuhlat

3
Neidonkieli
täydessä loistossaan

Ennen kuin kesä alkaa, saaristossa voi nauttia yhdestä mahtavimmista luonnon tarjoamista näkymistä. Tajinaste, Teiden neidonkieli, Echium-sukuun kuuluva endeeminen kukkalaji, kukkii loisteliaana ja taianomaisena värinäytelmänä kesäkuussa. Nämä oksattomat pensaat voivat kasvaa jopa kahden metrin korkuisiksi ja ne maalaavat Teiden kansallispuiston maisemat punaisiksi. Muilla saarilla vastaavan kasvin kukintojen väri vaihtelee eri sinisen sävyistä valkoiseen uskomattomana kaikkia aisteja hivelevänä näytelmänä. Valokuviesi kohde on taattu!

Teiden kansallispuisto
La Caldera de Taburiente
Luontoalueet

kamera
retkeilysaappaat