UUSIMMAT TIEDOT: Koronavirus (COVID-19) tässä

Matkustaminen
Kanariansaarille joulukuussa

Joulukuussa Kanariansaarilla voi nauttia leppeästä joulusäästä, juhlista ulkoilmaterasseilla ja konserteista tähtitaivaan alla - ja tietysti myös uimisesta rannalla. Tämä ei ehkä ole se kaikkein tyypillisin tapa viettää joulua - mutta miksi et aloittaisi aivan uudenlaista joulunviettoperinnettä?
Keskilämpötila
22° C

8
aurinkotuntia
päivässä

Tässä kuussa
suosittelemme…

1
Erilainen tapa
viettää joulua

Vaikka lähdetkin lomalle talvella, ei se tarkoita sitä, että joutuisit luopumaan auringonpaisteesta! Matkusta Kanariansaarille ja vaihda lumiukot hiekasta rakennetun jouluseimen hahmoihin Playa de las Canterasilla Gran Canarialla, ja kun nyt kerran olet siellä, voit tietysti nauttia uimisesta yhdellä Euroopan parhaista kaupunkiuimarannoista. Ja jos olet Santa Cruz de Tenerifellä, et tietenkään voi jättää väliin ulkoilmassa järjestettävää joulukonserttia - taianomaista iltaa, joka on jo klassikko kauden juhlakalenterissa.

Playa de Las Canteras -uimaranta
Joulunviettoa auringossa
Ravintolat

2
Iltapäivä
shoppailuun

Tiesitkö, että Kanariansaarilla kulutusvero on vain 7 %? Se on paljon alhaisempi kuin muualla Euroopassa ja siksi suosittelemme, että hyödynnät joulun lomamatkaasi ja teet ostokset edullisempaan hintaan saarten kauppakeskuksissa.

Voit myös käydä markkinatoreilla - joita on monissa paikoissa hyvän ilmaston ansiosta - ja viedä mukanasi miellyttäviä muistoja: käsityötaidetta, Kanariansaarten erikoisuuksia, pukukoruja…

Markkinatorit
Kaupalliset alueet

3
Tarkkaile
tähdenlentoja

Joulukuun 7.-17. päivien välisenä aikana voit nauttia geminidi-tähdenlennoista, eräistä vuoden kirkkaimmista.

Tähdenlentojen tarkkailuun ei tarvita teleskooppia, niitä voi katsella paljain silmin. Suosittelemme tähdenlentojen tarkkailua kuuttomana yönä jossakin Kanariansaarten Starlight-reservaateista, jotka on suojattu valosaasteelta, kuten La Palma, Fuerteventura ja Cumbre de Tenerife.

Tähtien tarkkailuun
Taivas tähtiä täynnä

Uimapuku
Juhlavaatteet