UUSIMMAT TIEDOT: Koronavirus (COVID-19) tässä

Matkustaminen
Kanariansaarillehelmikuussa

Etkö ole vielä päättänyt, minne haluat matkustaa helmikuussa? Entäpä jos matkustaisit yhteen parhaista talvilomakohteista? Kanariansaarten leppeän ilmaston ansiosta voit nautiskella auringosta uskomattoman kauniilla rannalla tai osallistua karnevaalijuhliin huonoa säätä pelkäämättä. Lähdetkö mukaan?
Keskilämpötila
21° C

9
aurinkotuntia päivässä

Tässä kuussa
suosittelemme…

1
Karnevaalit,
karnevaalit

Mikä voisi olla enemmän aitoa kanarialaista kuin karnevaalit? Ota naamiaispuku mukaan ja hyödynnä matkaasi saarille osallistumalla karnevaalihuveihin, yhtymällä lauluun vitsikkäiden karnevaalikuorojen kanssa ja nauttimalla juhlista aamunkoittoon. Täällä karnevaaleja todella osataan juhlia ja tulet varmasti häikäistymään loisteliaasta karnevaalihumusta ja gaalailloista. Tärkeimmät tapahtumat ovat Tenerifen karnevaalikuningattaren gaalajuhlat ja Las Palmas de Gran Canarian Drag Queen -gaalajuhlat.

Koe karnevaalit

2
Pikalomalle
San Valentín
-ystävänpäivänä

Jos olet etsimässä lämmintä kohdetta helmikuun matkaa varten kumppanisi kanssa, Kanariansaarilta löydät täydelliset majoitusmahdollisuudet ja romanttiset ajanviettomahdollisuudet. Tutustu uuteen lumoavaan hotelliin, löydä koskematon rannanpoukama, jossa voit kumppanisi kanssa tuntea olevanne maailman ainoat asukkaat. Voit myös kuljeskella saarten poluilla ja etsiä kaikkein kauneimman auringonlaskun. Matkasta muodostuu uusi luku elämäntarinaanne.

Ravintolat
Hotellit
Koskemattomat rannat

3
Mantelipuut
kukkivat

Siirrytäänpä sitten pariskuntien romanttisista suunnitelmista toisenlaisiin suunnitelmiin, jotka saavat sinut hurmoksen valtaan. Kanariansaaret helmikuussa ovat ihanteellinen kohde tulla katsomaan valkoisina ja vaaleanpunaisina kukkivia mantelipuita. Näköalat ovat vertaansa vailla ja voit nauttia niistä kaikkialla retkeillessäsi jalkaisin tai pyörällä Kanariansaarten poluilla.

Tiesitkö, että mantelipuun kukintaa juhlitaan eri puolilla saarilla? Käy katsomassa Puntagordassa, La Palmassa, Tejedassa, Gran Canarialla tai Santiago del Teidessä Tenerifellä.

Tejeda

peruukki
naamari