UUSIMMAT TIEDOT: Koronavirus (COVID-19) tässä

Matkustaminen
Kanariansaarilleheinäkuussa

Mitä voit tehdä lomallasi heinäkuussa? Aivan mitä haluat. Lähde karkuun kuumia helteitä ja nauti luonnosta, kulttuurista ja urheilusta. Tule tutustumaan rantaan, jonka hiekka on juuri unelmiesi rantakohteen väristä, käy pienissä perinteisissä kylissä ja etsi oma paikkasi aaltojen keskellä.
Keskilämpötila
27° C

12
aurinkotuntia
päivässä

Tässä kuussa
suosittelemme…

1
Kesäohjelmaa
joka lähtöön

Aloitetaan heinäkuun lomien klassikosta: loputtomat rantapäivät, joiden aikana sinun tarvitsee huolehtia vain auringosta, hiekasta ja merestä nauttimisesta. Valitse mieltymystesi mukaan täydellisillä palveluilla varustetut uimarannat tai pienet rantapoukamat, joista voit nauttia omassa rauhassasi – löydät varmasti sinulle parhaiten sopivan.

Voit myös hyödyntää vuodenajan valoisuutta ja nauttia raikkaasta luonnosta ja tutustua saarten kauniisiin maisemiin laajaa vaelluspolkuverkostoa hyödyntäen.

Suositut rannat
Luonnonvaraiset rannat
Lapsille sopivat rannat
Vaelluspolut

2
Carmen-neitsyen
juhlat

Yksi merten suojelusneitsyen juhlien vaikuttavimmista tapahtumista on Lanzaroten luoteispuolella sijaitsevan pienen La Graciosa –saaren merellinen juhlakulkue. Vaikka saaren pinta-ala on alle 30 km2 ja siellä on vain kaksi kylää, saaren asukkaat osallistuvat täysin siemauksin juhlatapahtumiin.

Ja juhlien jälkeen onkin sopiva hetki sukeltaa turkoosinsinisiin aaltoihin saaren rantamilta.

Caleta de Sebo
Reitti La Graciosalla

3
Tuulikauden
aloitus

Lomasi heinäkuussa on yksi parhaita hetkiä levittää purjeet tai leijat ja lähteä nauttimaan Kanarian vesistä. Tähän vuodenaikaan saat liikevoimaa arvostetuista pasaatituulista ja maatuuli kiidättää sinua aaltojen halki. Tästä syystä saarilla järjestetään juuri tähän aikaan lukuisia purjelautailu- ja leijalautailukilpailuja.

Purjelautailupaikkoja
Leijalautailupaikkoja

Uimapuku
rantatossut
– tai ”cholas”, niin kuin täällä sanotaan…