UUSIMMAT TIEDOT: Koronavirus (COVID-19) tässä

Matkustaminen
Kanariansaarilleelokuussa

Etkö enää tiedä, millä keinolla pääsisit eroon kuumasta helteestä? Matkustaminen Kanariansaarille elokuussa on ratkaisu ongelmaasi. Täällä sinua odottaa lempeä kesäsää ja lukemattomat mahdollisuudet nauttia siitä maitse, meritse tai ilmateitse. Elokuu on yksi parhaita kuukausia tutkia öistä tähtitaivasta, kokeilla uusia harrastuslajeja ja tutustua joihinkin Kanariansaarten vanhimmista perinteistä.
Keskilämpötila
28° C

12
aurinkotuntia
päivässä

Tässä kuussa
suosittelemme…

1
Esitä
toivomus

Jos päätät pitää loman elokuussa, sinulla on oiva tilaisuus tutustua perseideihin, koko vuoden näyttävimpään tähdenlentojen parveen. Ja jos kerran voit valita, parasta on tarkkailla niitä Euroopan kirkkaimpien tähtitaivaiden alla. Kanarian saarilla on 3 Starlight-reservaattia. Tästä kunniasta voivat nauttia vain sellaiset alueet, joilla taivaankansi näkyy puhtaana ja kirkkaana, ilman kaupunkien tai lentokoneiden valosaasteita.

Tähtien tarkkailu
Tähtien tarkkailupaikat

2
Pakoon
helteestä

Toisinaan, kun on liian kuuma, et missään tapauksessa halua olla etäällä uima-altaasta tai merenrannasta. Mutta kun pääset nauttimaan Kanariansaarten ilmastosta, voit nauttia aurinkoisesta ilmasta uimarantapäivän lisäksi myös vuoristoretkillä, uuden urheilulajin harjoittelupäivänä tai iltapäivän ostoskierroksella.

Uimarannat
Vaelluspolut
Ostospäivä

3
Kulkueesta
toiseen

Jos vierailet Kanariansaarilla elokuussa, suosittelemme kahta klassista kansanjuhlaa: Agaeten “lehväkulkue” Gran Canarialla ja Candelarian neitsyen pyhiinvaelluskulkue Tenerifellä. Ensimmäisessä tapauksessa juhlakulkue kiertää koko kylän musiikin säestyksellä aina merelle asti ja osallistujat tanssivat musiikin tahdissa mänty-, eukalyptus- tai laakeripuun lehviä heilutellen. Toisessa juhlassa taas tuhannet teneriffalaiset pyhiinvaeltajat kävelevät Candelariaan saakka osoittamaan kunnioitusta suojelusneitsyelleen.

Agaete

Aurinkolasit
hellehattu
aurinkovoide