UUSIMMAT TIEDOT: Koronavirus (COVID-19) tässä

NAUTINNOLLISIA

PAIKKOJA

Kanariansaarilla on viehättäviä ja tunnelmallisia paikkoja, joita et voi jättää väliin matkallasi. Paikkoja, joissa on jokin erityinen viehätys: yleiset uimarannat, joilla voit rentoutua riippumatolla kaikki ulottuvillasi, diskoteekit ja terassit, joilla voit tanssia aamunkoittoon tähtien tuikkeessa, ja niille, jotka pitävät hiljaisuudesta, rauhalliset puistot ja puistokadut, joilla kuljeskella tai vain tarkkailla ajan kulkua.

Majoitu sinne, mikä sinua eniten miellyttää, ja nauti tyynnyttävästä tiedosta, että koska vuosittain Kanariansaarilla käy tuhansia vierailijoita, löydät kaiken, mitä tarvitset unohtumattoman loman viettoon, menitpä minne tahansa.

NAUTI

PERHEEN PARISSA

Matkustaessasi lasten kanssa majoittuminen paikkaan, jossa kaikki on saatavilla, voi helpottaa lomaasi paljon. Vielä parempi, jos tuo paikka lisäksi tarjoaa paljon toimintoja, jotka takaavat koko perheen viihtymisen. Kanariansaarilla on paljon tällaisia asutuskeskuksia, joissa saatavilla on kaikki tarpeellinen mukavaan ja viihtyisään yhdessäoloon.

ELÄMÄÄ

TOISESSA RYTMISSÄ

Joidenkin kylien viehätys piilee niiden liikkumisnopeudessa. Kaikki tapahtuu rauhalliseen tahtiin, ja niiden asukkailla on kaikki aika maailmassa tehdä olosi miellyttäväksi. Nämä paikkakunnat olivat vuosikausi koko Euroopan taiteilijoiden kohtauspaikkoja. He matkustivat saarille etsimään innoitusta. Niiden olemus on edelleen tallella, mutta kaikin palveluin, jotta oleskelusi olisi mukavampaa.

HYÖDYNNÄ

TÄYSIN

JOKAINEN PÄIVÄ

Voit pidentää lomapäiväsi äärimmilleen käymällä tai majoittumalla jollakin monista paikoista, jotka tarjoavat 24 tunnin ohjelmia. Heittäydy uimarannan aurinkoon, syö rantakahvilassa jalat hiekassa, ota lasillinen jollain terassilla, illasta ravintolassa, jossa on kansainvälinen keittiö, ja päätä ilta diskoteekissa tai karaokessa. Päätät itse nukkumaanmenoaikasi.

IRROTTAUDU

KAIKESTA

Jos kaipaat muutamia lepopäiviä, Kanariansaarilla on mahdollisuuksia riittämiin. Olipa se syrjäinen vuoristokylä luonnon helmassa tai rauhallinen rannikkokylä, voit ottaa etäisyyttä maailmaan ja nauttia rauhasta valitsemassasi seurassa.