UUSIMMAT TIEDOT: Koronavirus (COVID-19) tässä

Matkustaminen lemmikkien kanssa.

KOIRIEN SAARET

Kanariansaarilla on jo kauan ollut hyvin läheinen suhde koiriin.

Saariston nimi tulee latinan kielen sanasta canis (koirat). Saaristo on saanut nimensä siitä, että vuonna 40 eaa. ensimmäiset saarilla käyneet eurooppalaiset ottivat kiinni kaksi mastiffia. Tämä tapahtuma näkyy myös saariston vaakunassa.

ENNEN MATKUSTAMISTA

Jos aiot matkustaa lemmikkisi kanssa, sinun on huomioitava muutama seikka ennen matkaan lähtöä. On tärkeää, että varaat majoituksen paikasta, joka hyväksyy lemmikit ja että muistat hankkia tarvittavat matkustusasiakirjat lemmikillesi.

Muista myös, että lentoa varatessa sinun tulee selvittää miten lentoyhtiö suhtautuu matkustaviin lemmikkeihin, ja mitkä ovat niiden matkustuskäytännöt.

LEMMIKIT SAARILLA

Kun vierailet saarilla lemmikkisi kanssa, huomioithan, että monilla julkisilla paikoilla on pakollista käyttää talutushihnaa ja joidenkin rotujen tapauksessa myös kuonokoppaa. Toisaalta, saarilla on lemmikeille myös omia alueita, joissa pikku ystäväsi voi nauttia vapaudesta.

Jos tarvitset eläinlääkäriä, kaikilla saarilla on useita keskuksia.

MAJOITTAUTUMINEN LEMMIKKIEN KANSSA

Yhä useampi saariston korkeatasoisista hotelleista hyväksyy lemmikkejä majoittumaan. Moni niistä tarjoaa lemmikeille jopa pieniä tervetulopakkauksia, joissa on kaikki oleellisimmat lomatarvikkeet.