UUSIMMAT TIEDOT: Koronavirus (COVID-19) tässä

SAARI

LANZAROTE

ERILAINEN
SAARI
Mustan ja punertavan maaperän muodostama saari huokuu syvää rauhallisuutta. Tunnet täällä olevasi kuin toisella planeetalla.
ALKUPERÄNIMITYKSELLÄ
SUOJATUT VIINIT
Hyvä keino tutustua saareen on vierailla sen viinikellareissa ja maistella SAN-nimityksen saaneita herkullisia Malvasía-viinejä.
URHEILIJOIDEN
TAPAAMISPAIKKA
Pitkät ja aurinkoiset päivät houkuttelevat urheilijoita ympäri Eurooppaa Lanzarotellepyöräilyn, juoksun, uinnin tai vesiurheilulajien pariin.
MAAILMAN
BIOSFÄÄRIALUE
UNESCO antoi tämän tunnustuksen saarelle vuonna 1993 sen merkittävän ympäristöarvon vuoksi.
Tervetuloa Lanzaroten Saarelle
Edessäsi aukeaa erikoislaatuinen ja värikylläinen tulivuorimaisema. Koko saarella vallitseerauhallinen ilmapiiri, joka saa sinut irtautumaan arjen huolista ja keräämään energiaa pitkinä valoisina päivinä.

Saaren ainutlaatuiset maisemat tekevät siitä kansainvälisesti tunnustetun arvokkaan ekosysteemin. Ihanteellinen ympäristö rentoutumiseen: tulivuoria, luolia ja autioita rantoja. Levähdä, hetkinen ja nauti saaren rauhasta. Tunnet olevasi jossain kaukana, aivan kuin matkustaisit kuuhun.
/
Timanfayan
Kansallispuisto
Äskettäisten ja vanhempien tulivuorenpurkausten jäljet takaavat yhden Kanariansaarten vaikuttavimmista näytelmistä. Kasveja on hyvin niukasti ja poimuileva maaperä loistaa eri väreissä: punaista, okraa, mustaa, oranssia... Vierailet paikoissa, joita et ole koskaan kuvitellut olemassakaan,
/Tärkeät vierailukohteet/