UUSIMMAT TIEDOT: Koronavirus (COVID-19) tässä

SAARI

LA GOMERA

LUONTOA JA
TAIKAA
La Gomeran saarella voit vaihtaa yhdestä maisemasta toiseen, ja tunnet, miten sen rehevä luonto ja taika valtaavat sinut vähitellen pauloihinsa.
650
Km
POLKUJA
La Gomeralla on yli 600 kilometriä salaperäisiä polkuja, joilla voit kävellä pitkin ja poikin.
GOMERALAINEN
VIHELLYS
UNESCO on julistanut tämän saaren kotoperäisen kielen aineettomaksi kulttuuriperinnöksi. Vielä nykyäänkin voit nähdä saaren asukkaiden viestivän keskenään vihellyksin!
MAAILMAN
BIOSFÄÄRIALUE
Saari on julistettu vuodesta 2011 alkaen harvinaiseksi biosfäärialueeksi ainutlaatuisen maa- ja meriekosysteeminsä vuoksi.
Tervetuloa La Gomeran Saarelle
Heti astuttuasi saarelle tunnet taian kietovan sinut ympärilleen. Huomaat pian, että kaikki tämä taika on todellista. Vaihdat maisemasta toiseen ja näet mereen ulottuvia notkoja, vihreiden palmujen täplittämiä laaksoja, mustan hiekan peittämiä rantoja, kristallinkirkkaita vesiä ja tuhatvuotisia vehreitä metsiälähteineen, jotka houkuttelevat sinua viileään syliinsä… Löydät tästä biosfäärialueeksi julistetusta luonnonympäristöstä lajeja, jotka ovat jo kadonneet maailman muilta alueilta.
/
Tuhatvuotinen
Laurisilva
Ainutlaatuinen ekosysteemi maailmassa Garajonayn kansallispuistolle antaa omalaatuisen leiman laurisilva, Makaronesian alueen perinteinen esihistoriallinen kasvisto. Se on peittänyt trooppisia alueita jo tuhansia vuosia ja säilynyt saarella sen ainutlaatuisen jatkuvasti lauhan ilmaston ansiosta. Voit vaeltaa kaikessa rauhassa näiden tuhatvuotisten puiden keskellä tai seurata merkittyä reittiä asiantuntevien oppaiden johdolla.
/Tärkeät vierailukohteet/