UUSIMMAT TIEDOT: Koronavirus (COVID-19) tässä

KARNEVAALIEN

KARNEVAALIEN

KARNEVAALIT

Kanariansaarten karnevaalit ovat täynnä iloa, musiikkia ja värejä. Kadut peittyvät juhlahumuun ja saarten kaikki kolkat täyttyvät perinteikkäitä karnevaaleja riemukkaasti juhlivista katusoittajista, väkijoukoista ja paraateista.
Kanariansaarten karnevaalit ovat lajissaan ainutlaatuiset, koska myös talvisaikaan lämpötila on täällä leppoisa. Voit näin pukea haluamasi naamiaisasun päällesi ilman, että sinun tarvitsee hytistä kylmästä, ja nauttia karnevaaleista vuorokauden ympäri.
/
VÄRIKKÄÄT
GAALAT
GAALAT
Kanariansaarten karnevaalien yksi odotetuimmista tapahtumista ovat gaalat, joissa valitaan juhlien kuningatar. Kuningatarehdokkaat kulkevat ohitsesi upeissa höyhenillä ja jalokivillä koristelluissa asuissa, joita on valmistettu koko vuoden ajan. Jotkut niistä saattavat painaa jopa satoja kiloja. Edessäsi avautuu upean värikäs ja loistava näytelmä.
Muita päätapahtumia ovat härkätaistelut ja kavalkadit. Voit ihailla niissä naamiaispukuja ja -kulkueita, katusoittajia, koristeltuja vaunuja, karnevaalirytmin mukana tanssivaa valtavaa värien ja ilon paljoutta, joka valtaa saarten kadut.
/
VÄKIJOUKKOJEN
PALJOUS
Karnevaaleissa keskeistä ovat kaduilla tungeksivat väkijoukot, kun koreisiin asuihin sonnustautuneet ihmiset kiiruhtavat kaduille musiikin rytmin säestäminä hauskanpitoon. Kaikki ovat tervetulleita: ainoana ehtona on pitää hauskaa.
/
LAHJAKKAAT
KATUSOITTAJAT
Katusoittajat ovat kaveruksista koostuvia laulavia ryhmiä, jotka antavat oman ainutlaatuisen leimansa karnevaaleille. Kun kuuntelet heidän sävellyksiään, ymmärrät, miksi Kanariansaarten asukkaat ovat tunnettuja suuresta huumorintajustaan. Yksi hauskimmista tapahtumista ovat näiden ryhmien väliset kilpailut, joissa katusoittajat osoittavat luovuutensa koko kirjon hyvin kriittisillä ja uskaliailla lauluillaan.
Kaikkeen
makuun
Karnevaalit ovat Kanariansaarten tavoin täynnä kontrasteja. Jokaisella saarella on omat riennot ja juhlat, joissa saatat nähdä drag queenin kruunattavan karnevaalien kuningattareksi tai ihmisten heittelevän toistensa päälle talkkipölyjauhetta.
/
Sardiinin
hautaaminen
Yksi juhlan kohokohdista on sen loppunäytös. Kyse on omalaatuisesta seremoniasta, jossa kaikki saarelaiset vaeltavat kulkueessa parodioiden hautajaisia. Niiden aikana poltetaan sardiini ilotulitusten räiskyessä taivaalla.