UUSIMMAT TIEDOT: Koronavirus (COVID-19) tässä

Kanariansaaret

taivaalta

Kanariansaarten erinomaisen sijainnin ja ilmaston ansiosta voi muutaman tunnin päässä Keski-Euroopasta kohdata erään koko mantereen puhtaimmista ja luonnontilaisimmista maisemista. Niiden tuhatvuotiset tuuheat metsät, upeat tulivuoret, paratiisimaiset, valkohiekkaiset uimarannat ja vaikuttavat rantakalliot muodostavat yhdessä pienten kylien ja perinteisten taloryhmien kanssa kauniin ja vivahteikkaan yleisnäkymän - erityisesti taivaalta nähtynä.

Kanariansaarilla on eri vaihtoehtoja sen omalaatuisen maantieteen tarkasteluun taivaalta käsin. Nouse kuumailmapallo ja tunne saarten äärettömyys ilmasta tai tee kierros pienlentokoneessa, niin näet yhdellä silmäyksellä täynnä elämää olevien saarten huimat vastakohdat.

/
Lanzarote
kohti toista planeettaa

La Geria on Lanzaroten omalaatuisimpia ja yllättävimpiä seutuja. Vastakohta mustan vulkaanisen maan ja viiniköynnösten syvän vihreän välillä luo näyn, joka vie toiseen maailmaan.

/
Fuerteventura
paratiisillisia maisemia

uoroveden noustessa vesi peittää eri osia Puertito de Lobosista (Susien pikku satama Fuerteventuralla, luoden erilaisia kirkasvetisiä luonnonlammikoita. Se on ihanteellinen hetki tarkastella niitä ilmasta käsin.

/
Gran Canaria
vihreän hunnun päällä

Gran Canarian Anden Verden (Vihreä piennar) alueella kulkee useita polkuja, jotka ovat erinomainen tapa tutustua alueen luontoon. Mutta jos sinulla on tilaisuus tehdä kierros ilmassa, voit ihailla yhdellä silmäyksellä villiä luontoa, joka päättyy äkillisesti rantakallioiden riviin.

/
Teneriffa
löydä luoksepääsemättömiä paikkoja

Paras vaihtoehto kierrokseen ilmassa Teneriffan saarella on Anagan maisemansuojelualueen (Parque Rural de Anaga) yllä, missä voi katsella vaikuttavia kallioita ja löytää sen kätketyt uimapaikat, jotka ovat nähtävissä vain ilmasta.

/
La Gomera
musiikkia silmille

Tämän omalaatuisen urkujen muotoisen, tuliperäisen kallioseinämän voi nähdä selvästi vain taivaalta tai mereltä. Lentämällä La Gomeran taivaalla voit ihailla tätä merkillistä, mahtavaa muodostelmaa, joka yllättää geometristen muotojensa täsmällisyydellä. Vallehermoso

/
La Palma
ui pilvien keskellä

Taivas on paras paikka ihailla pilvimerta, joka syntyy kosteina aamuina Taburienten kraatterissa (Caldera de Taburiente). Vain korkeuksista voi katsella koko komeudessaan sumuhuntua, joka tiivistyy La Palman suosituimman kraatterin seinille.

/
El Hierro
tulivuorten yläpuolella

Parhaat näkymät ilmasta El Hierrolle ovat Verodalin ja Orchillan majakan (Faro de Orchilla) alueelta, mistä voi ihailla alueen näyttäviä vulkaanisia rotkoja, jotka syöksyvät mereen.