UUSIMMAT TIEDOT: Koronavirus (COVID-19) tässä

HUVEJA

JA VOIMAKKAITA

TUNTEITA

Huveilla ei ole loppua Kanariansaarilla. Laita sykkeesi koetukselle laskemalla nopeilla vesikelkoilla, nosta adrenaliinisi äärirajoille päätähuimaavalla vuoristoradalla tai koe villi länsi pelihahmon näkökulmasta. Jos taas pidät rauhallisemmasta huvista, on myös kiinnostavia eläintieteellisiä ja muita kulttuurisia nähtävyyksiä.

/
VESIPUISTOT

Kanariansaarilla on vakaa ilmasto koko vuoden. Vuoden keskilämpötila on 20 ºC. Tulitpa saarille mihin aikaan vuodesta tahansa, voit laskea nopeita koskia täyttä vauhtia, liukua kelkalla korkkiruuvikäänteissä puistoissa kuten Aqua Park, Aqua Water Park ja Siam Park, Euroopan suurin vesipuisto.

Katso vesipuistot

/
TEEMAPUISTOT

Matkustitpa perheen tai kaveriporukan kanssa, teema- tai seikkailupuisto on aina jännittävä idea. Voit ylittää jokia köysiradalla, kävellä köysisilloilla tai nostaa adrenaliinisi huippuunsa huvilaitteissa. Tunteilla ei ole rajoja puistoissa kuten Holiday World ja Angry Birds Park.

Katso huvipuistot

/
ELÄIN- JA
KASVITIETEELLISET
PUISTOT

Eläin- ja kasvitieteelliset puistot ovat paras tapa huvitella ja tutustua samalla planeettamme kasvistoon ja eläimistöön. Jos pidät luonnosta, sinua kiinnostavat erityisesti puistot kuten Palmitos Park, e Loro Park ja Oasis Park, joissa voi nähdä läheltä sellaisia lajeja kuin virtahepo, norsu ja jopa komodonvaraani.

Katso eläintieteelliset puistot

/
MUUT
NÄHTÄVYYDET

Jos sinulla on vielä aikaa, on vielä lisää. Voit kulkea ratsain Lanzaroten vulkaanisen maiseman poikki, käydä saaren paikoilla miniatyyrikoossa tai nauttia elokuvan ensi-illasta Euroopan puhtaimman ja tähtikirkkaimman taivaan alla. Ajanvietevaihtoehtoja ei Kanariansaarilta puutu.
Katso muut nähtävyydet