UUSIMMAT TIEDOT: Koronavirus (COVID-19) tässä

Paras harjoittelupaikka
ammattiurheilijoille

Tässä on osa syistä, miksi Kanariansaaret ovat ihanteellinen kohde urheilijoille: Kanariansaarille on suora yhteys yli 130 Euroopan kaupungista ja sen ainutlaatuisen ilmaston ansiosta se sopii loistavasti huippu-urheilijoiden tarpeisiin. Majoittaudu rauhallisiin majoituskeskuksiin ja treenaa huippu-urheilukeskuksissa mahtavien maisemien ympäröimänä. Taatusti eurooppalaisten standardien tasolla.

1
Paras ilmasto huippu-urheilijoille
Paras ilmasto huippu-urheilijoille

Älä anna huonon ilman pilata päivän treenejä. Kanariansaarilla on 4800 valoisaa tuntia vuodessa ja siellä sataa harvoin - näin mikään ei ole esteenä matkallasi huipulle. Vältä liian kuumia tai kylmiä äärilämpötiloja ja treenaa maailman parhaassa ilmastossa (keskilämpötila talvella 19 ºC ja kesällä 23 ºC).

2
Korkeatasoiset huippu-urheilukeskukset
Korkeatasoiset huippu-urheilukeskukset

Kanariansaarilla on huippu-urheilijoille laajat valikoimat valmiuksia, joiden avulla pääset etenemään aina seuraavalle suoritustasolle. Pätevien alan ammattilaisten ja erilaisten palveluiden lisäksi, kuten urheilulääkärinpalvelut, happiteltat tai DLF-telemetria, tarjolla on myös täydellisesti urheilijoiden tarpeisiin sopivat majoitusmahdollisuudet.

3
Harjoittele raittiissa ilmassa
ja luontoalueilla
Harjoittele raittiissa ilmassa
ja luontoalueilla

Urheilukeskuksissa suorittamasi harjoittelun lisäksi voit treenata vertaansa vailla olevassa ympäristössä: luonnossa. Kanariansaaret sopivat ihanteellisesti vesiurheilulajien harrastamiseen ja suorituskyvyn parantamiseen korkeammassa ilmanalassa. Lisäksi Kanariansaarilla siirrytään hyvin nopeasti merenpinnan tasolta yli 1800 metrin korkeuteen, sillä saarten tulivuoriperäinen pinnanmuodostus tarjoaa loputtomasti korkeusvaihteluita, nousuja ja laskuja.

4
Palautumishoidot ja aktiivinen lepääminen
Palautumishoidot ja aktiivinen lepääminen

Optimoi lepoaikasi ja hyödynnä Kanariansaarten tarjoamia lukemattomia mahdollisuuksia. Golfkentillä, rannoilla ja poluilla voi harjoitella erilaisia urheilulajeja ja treenata muitakin lihaksia loukkaantumisten välttämiseksi. Lisäksi jo antiikin Kreikassa Kanariansaaret olivat tunnettu kohde terveellisten ominaisuuksiensa ansiosta. Siellä voit nopeuttaa toipumista erilaisilla tulivuoriperäisillä luonnonterapioilla, kylpylähoidoilla ja ennen kaikkea voit hyödyntää saarten salaista asetta: auringonvaloa.

Tutustu urheilijoille tarjolla oleviin tiloihin, valmiuksiin, tapahtumiin ja palveluihin verkossa:

www.trainingnonstop.com