UUSIMMAT TIEDOT: Koronavirus (COVID-19) tässä

SAARI

FUERTEVENTURA

Kanariansaarten
RANTA
Yli 150 km paratiisimaista rantaa, jossa voit nauttia kaikessa rauhassa auringosta ja merituulista.
ALKUPERÄNIMITYKSELLÄ
SUOJATUT VIINIT
Älä unohda käväistä rantahetkien välissä saaren meijereissä ja maistaa SAN-merkinnällä suojattuja herkullisia juustoja.
PURJELAUTAILUN
WINDSURF
Pitkät ja aurinkoiset päivät, voimakkaasti puhaltavat tuulet ja jopa kahden metrin korkuiset aallot sopivat hyvin jo saarella perinteeksi muodostuneeseen purje- ja leijalautailuun.
RESERVA DE LA
BIOSFÄÄRIALUE
Myös UNESCO on pannut merkille saaren monet tulivuoret ja puhtaat rannat, ja julistanut koko saaren biosfäärialueeksi vuonna 2009.
Tervetuloa Fuerteventuran Saarelle
Pääset heti tultuasi nauttimaan smaragdinvärisen veden reunustamista koskemattomista rannikoista ja valkoisesta hiekasta. Voit tällä yli 150 km:n pituisella paratiisimaisella rannalla rentoutua kaikessa rauhassa nauttien auringosta ja merituulista kaukana arjen huolista. Ei olekaan mikään ihme, että saari on julistettu biosfäärialueeksi vaikuttavien tulivuorimaisemiensa vuoksi.

Sulje silmäsi, ja kun avaat ne uudelleen, tunnet olevasi kuin eri ihminen. Nyt on hyvä hetki napata lauta kainaloon ja liukua kristallinkirkkailla vesillä. Voit myös halutessasi tutustua saaren asukkaiden valmistamiin perinteisiin herkkuihin, kuten friteerattuihin pejines-kaloihin, ryppyperunoihin tai alkuperänimityksellä suojattuihin juustoihin.
/
Yli 150 km
uskomattoman kaunista rantaa
Fuerteventuran hiekka ja merivesi ovat hyvin puhtaita. Saarella on monia erilaisia paratiisimaisia rantoja, joista voit valita päiväohjelmaasi sopivimman: harrastaa vesiurheilua, tyhjentää mielen autiolla rannalla, maistella alueella pyydettyä tuoretta kalaa tai vain istahtaa ihailemaan tonnikalan hypähdyksiä iltahämärässä. 150 km rantaa tarjoaa monenlaista virikettä.
/Tärkeät vierailukohteet/