UUSIMMAT TIEDOT: Koronavirus (COVID-19) tässä
Haasteita ympäri vuoden
Kanariansaarilla voit tuoda esiin parhaat puolesi, kokeilla rajojasi ja rikkoa ennätyksiä. Saaristo on ihanteellinen paikka harrastaa extreme-urheilua luonnossa. Rajojaan kokeilevat voivat nauttia saarten ainutlaatuisesta luonnosta koko vuoden ympäri. Kanariansaarten keskilämpötila on talvella 19 ºC ja kesällä 23 ºC, joten ulkourheilua on helppo harrastaa minä tahansa vuodenaikana.
Valmistaudu adrenaliinisyöksyyn. Säästä voimasi Extremosferan luonnonsuojelualueelle.
/
Haaste jokaisella kalliolla,
ennätys
jokaisella jyrkänteellä
Terävä ja jyrkkä pinnanmuoto. Jyrkät rotkot. Mutkikkaat kulkureitit metsissä. Tuntuu siltä, että kaikki täällä on suunniteltu juuri extreme-urheilua varten, oli kyse sitten juoksusta, pyöräilystä, hyppäämisestä, lentämisestä tai kiipeämisestä. Löydät urheilulajistasi huolimatta Kanariansaarilta sellaisen maiseman ja ympäristön, joka auttaa sinua ylittämään omat rajasi.
Kanariansaaret
sopivat mainiosti
urheiluun.
/
Tulivuoren
seinämät
Kanariansaarten monet tulivuoret houkuttelevat sinua kiipeämään erilaisia kallioita pitkin.Tämä geologinen monimuotoisuus mahdollistaa kaikenlaisten urheilulajien harjoittamisen taidoista riippumatta.
/
Hyppää pyörän
selkään
Mutkikkaat reitit metsien ja jyrkkien kallioiden läpivaativat äärimmäistä hallintaa ja keskittymistä. Vuoristopyöräily Kanariansaarilla onkin suuri seikkailu. Hyppää pyörän selkään ja nauti ajosta.
/
SUUNNISTUSTA VAILLA RAJOJA,
VUODEN YMPÄRI
       Kanarialaiset maisemat tarjoavat todellisia haasteita
    suunnistajille, jotka haluavat nostaa tasoaan ja
  harjoitella erilaisissa maastoissa ja eri
korkeuksissa
, apunaan joka saarelta laaditut kartat, joilla
suunnistamisesta muodostuu ainutlaatuinen kokemus
koko vuoden vallitsevissa miellyttävissä sääolosuhteissa.
/
Ylitä itsesi
jokaisella harppauksella
Kanariansaarilla jokainen harppaus vaatii rajojesi ylittämistä. Epätasaiset maanpinnat ja kauniiden luonnonseinämien valtava monipuolisuus edellyttävät äärimmäisiä suorituksia. Leudossa ilmanalassa on myös helppo välillä hengähtää, ja olet varmasti ylpeä saavutuksestasi.
/
Liidä tuulen
mukana

Saarten korkeilla ja keskikorkeilla alueilla puhaltaa jatkuvasti pasaatituulia, joten voit harrastaa varjoliitoa parhaissa mahdollisissa olosuhteissa ympäri vuoden ja nauttia upeista näkymistä.
/
Testaa
rajojasi
Testaa kestävyyden rajojasi saarten pyöräteillä, jotka häipyvät horisonttiin tai mutkittelevat tulivuorten rosoisissa solissa. Jokainen polkaisu vie sinut erilaiseen maisemaan ja saat nauttia täysin rinnoin suosikkiharrastuksestasi.
/
Tärkeintä on
osallistua
Kanariansaaret tarjoavat ihanteelliset olosuhteet ulkoilmaurheiluun vuoden ympäri, ja saarilla järjestetään lähes joka viikko kilpailuja.

Onko sinulle tärkeintä osallistuminen? Vai haluatko olla lajissasi paras?
Osallistu kilpailuun