UUSIMMAT TIEDOT: Koronavirus (COVID-19) tässä

Ilmasto

Kanariansaarilla päivät ovat pitkiä ja aurinkoisia sekä lämpötilat lempeitä, ilman suuria vaihteluita. Lämpömittarit näyttävät ympäri vuoden 19-24 astetta ja pasaatituulien sekä niiden luoman inversion vuoksi pilviä ei taivaalla juuri näy, ja sateet ovat vähäisiä.

Siksi Kanariansaaret kutsuvat sinut vuoden jokaisena päivänä lomailemaan ulkoilmassa. Voit nauttia valosta, kirkkaista taivaista ja ottaa kaiken hyödyn irti vapaa-ajastasi.

Lähipäivien sääennuste

MITÄ PAKATA MUKAAN?

Milloin tahansa matkustatkaan, erinomaisen ilmaston vuoksi sinun tarvitsee pakata laukkuun vain kevyitä vaatteita, kesäkenkiä ja jokunen lämpimämpi vaate iltoja tai vuorilla käymistä varten.

Jos aiot urheilla, ota tietenkin mukaan siihen sopivat vaatteet. Äläkä vain unohda uimapukua, aurinkorasvaa ja aurinkolaseja.

NAUTI AURINGOSTA

Aurinko on merkittävä tekijä saaristossa. Aurinko vaikuttaa ilmastoon, päivittäiseen elämään ja ihmisten luonteenlaatuun. Lisäksi auringolla on todistetusti useita hyviä vaikutuksia: se on d-vitamiinin lähde, se vahvistaa luustoa, saa hyvälle tuulelle, vaikuttaa unen laatuun...

Familia en la playa

Sinun on kuitenkin hyvä huomioida muutama seikka aurinkoa ottaessasi:

  • Käytä aina omalle ihotyypillesi sopivaa suojakerrointa.
  • Lisää suojaa kahden tunnin välein ja aina vedessä käynnin jälkeen.
  • Vältä auringonottoa klo 12-16.
  • Tarkkaile erityisesti lasten auringossa olemista ja suojele heitä tarkoituksenmukaisesti.
  • Jos aiot viettää useita tunteja rannalla, älä unohda aurinkovarjoa.

PITKÄT, AURINKOISET PÄIVÄT

Kanariansaaret on Euroopan aurinkoisimpia alueita: yli 3000 tuntia. Maantieteellisen sijainnin vuoksi päivät ovat pitkiä ja valontäyteisiä ympäri vuoden. Talvella aurinko nousee 7.30 ja laskee 18.30, kesällä aurinko nousee 7.00 ja laskee 8.30.

Arena